Varifrån hittar du din inspiration?

Det här med att hitta inspiration och att välja glädje tycker jag är ett intressant ämne. Jag har verkligen haft ett par veckor där jag inte haft någon inspiration och motivation att ta tag i saker som jag borde, för att ta stegen dit jag vill komma. Innerst inne vet jag att jag måste jobba hårdare för att ta tag i saker nu och inte sen. Men jag har varit helt slut på energi, men i helgen hände det något. Medan sonen sov och mannen var ute och träna, tog jag fram min yogamatta för att bara låta tankarna flöda, där och då insåg jag att jag måste våga lyfta min blick framåt, och att jag måste ställa frågan till mig själv: Hur vill jag leva mitt liv, vilka ändringar måste jag göra? Svaren som jag fick kom direkt från hjärtat och innerst inne vet jag vad det är som tar min energi och vilka förändringar jag måste göra. Detta resulterade i att jag genast kände mig lättare och fylld med glädje och energi.  Jag blev åter påmind om hur våra tankar styr hur vi känner. Jag bestämde mig att  accepterar vart jag står idag och vilka förändringar jag behöver göra för att ta stegen dit jag ska!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s